El 20 doctubre sobrirà la convocatòria dajuts del Kit Digital per al Segment III. Empreses i autònoms de 1 a 2 treballadors.

El 20 doctubre sobrirà la convocatòria dajuts del Kit Digital per al Segment III. Empreses i autònoms de 1 a 2 treballadors.

 

El 20 d’octubre s’obrirà la tercera convocatòria de Kit Digital destinada a empreses i autònoms entre 1 i 2 empleats i que comptarà amb un ajut màxim de fins a 2.000€ per empresa.

Gràcies a aquests ajuts, la teva empresa podrà ser més competitiva i avançar en la seva transformació digital.

Amb el Kit Digital, la teva nova solució podria sortir-te de franc.

Podràs crear o millorar la teva pàgina web corporativa, i/o crear o millorar una botiga en línia. Implementar des d’un senzill programa de facturació adaptat a la nova llei antifrau, fins a un nou programari de gestió (ERP) o (CRM) per a Mac i Windows. O fins i tot un programari totalment a mesura que millori els teus processos empresarials.

 

Aquests són els passos que heu de seguir abans del dia 20 d’octubre per no perdre el vostre Bo Digital;

 

1. Registra’t i fes el “test d’autodiagnòstic” a acelerapyme.es

 

2. Assegureu-vos de disposar de la informació següent sobre la vostra empresa: Nom, NIF, adreça fiscal, data de constitució i codi CNAE.

3. Sol·licita l’“Informe del número anual mitjà de treballadors” al sistema RED de la seguretat social per poder emplenar aquest camp correctament a la sol·licitud.

 

L’accés al registre de la sol·licitud ja ha estat publicat en aquesta web. Podràs fer la sol·licitud a partir del 20 d’octubre a les 11.00 h.

Tingues en compte que per a aquest segment hi ha moltíssima demanda, i l’agilitat en la tramitació és molt important al marge que encara no sàpigues com i en què vols utilitzar el bo digital

Obrir Chat
Hola, en què et podem ajudar?