Licencia WINDOWS 11 PRO para 1 PC – Licencia Digital amb Pegatina

El preu original era: €109.00.El preu actual és: €49.00.

Categoria:
Llegeix més

 

Multes de 280.000 euros per a les pimes que usin programari il·legal El nou Codi Penal comporta novetats en el panorama jurídic del nostre país. Una de les noves normatives fa referència a la protecció de drets d’autor de programari. Les pimes que pirategen programari s’exposen a multes de fins a 280.000 euros.

El nou Codi Penal permet sancionar les empreses amb multes de fins a 280.000 euros en casos de pirateria de programari. L’1 de juliol passat va entrar en vigor el nou Codi penal, i deixa substancials canvis en el panorama jurídic espanyol. Entre altres sancions, els delictes contra la protecció de drets dautor del programari. 280.000 euros de multa

Els fabricants i desenvolupadors de programari persegueixen la pirateria a tot el món. Ara, amb el nou Codi Penal, les empreses o les persones que copiïn programes sense autorització podran ser sancionats amb multes de fins a 280.000 euros, segons informen des de la Business Software Alliance (BSA).

Gairebé la meitat del programari a Espanya és il·legal L?últim estudi de l?IDC mostra que el 45% del programari dels ordinadors a Espanya és il·legal, segons informa BSA. El 2014 passat es van batre rècords d’ús de programari il·legal. Per això, el Codi Penal ha endurit les sancions, per tal que les empreses utilitzin els programes informàtics de manera eficient i legal.