Col·laborem amb els Millors marques de l’mercat

Dell

Dell abandona el seu model de venda directa.

Michael Dell ha recuperat el control de la companyia que va fundar traient-la de borsa per poder gestionar-la amb tranquil·litat i sense la pressió dels mercats. Una de les seves primeres apostes ha estat la de seguir amb la venda indirecta. Possiblement, Dell és el millor fabricant de solucions professionals i el més flexible a l’hora de configurar la teva solució a mida. Però el tracte directe amb ells de vegades és complicat i poc flexible.

En Pista Cero vam ser un dels primers partners que apostem per ells i vam aconseguir la màxima certificació, som uns dels seus principals Partners a nivell nacional.

Pots comprar Dell amb tots els avantatges que fins ara no tenies:
• Accés al catàleg de totes les solucions professionals (PowerEdge, Precision, Latitude, VOSTRO, XPS, PowerVault, Compellent, SonicWALL).
• Els millors preus.
• Compres finançades.
• Flexibilitat, comoditat i confiança de comprar a un Partner de carn i ossos.

 

Apple


El fabricant de moda.

No hi ha dubte, és el fabricant de moda i el més desitjat per la majoria dels usuaris finals dels últims anys. El disseny i la facilitat d’ús el converteixen en objecte de desig per a molta gent per tenir-lo a casa seva. Però una altra cosa és a la Pime, on a dia d’avui no ha aconseguit introduir-se a causa del seu elevat preu i al fet que Microsoft segueix sent el preferit pels administradors de sistemes.

En Pista Cero també ens agrada estar a la moda i per això vam aconseguir fa uns anys la distribució oficial després de superar tots els requisits (gens fàcils) que Apple exigeix per vendre els seus productes

.  

 

Brother


Per fi algú aguaita al lideratge d’HP.

Si en els últims temps hi ha hagut un líder en impressió aquest és HP, però en els últims anys Brother ha estat l’únic fabricant que ha aconseguit superar en algunes línies al tot poderós. En injecció A3 o en làser monocrom Brother ha aconseguit arribar al número u amb productes de gran qualitat i amb el millor servei del mercat.

En Pista Cero es poden adquirir als millors preus tota la gamma de productes Brother convencionals i en modalitat pagament per ús que ja és una realitat. És la modalitat preferida per a la majoria d’empreses per la seva comoditat i estalvi de costos.

 

Microsoft


Vol seguir sent el líder i s’avança al futur

Microsoft és el futur i ho sabem. El correu POP3 és mort i el cloud ja és el present. Però gestionar el futur en el present no és fàcil. El futur passa per l’Exchange Online, Office 365, One Drive, Windows Server, Azure etc ..

Som el Partner nº 1 en gestió de llicències educacionals i Student, de l’Office 365 i l’Exchange Online. Hi ha tantes opcions i tipus de llicències que de vegades és complicat saber quina és la millor opció per a la nostra empresa. Pregunta’ns com avançar-se al futur de la mà del número 1.

 

Hewlett Packard


HP segueix sent el fabricant número 1

Encara amb els darrers canvis que ha patit en anunciar la partició de la companyia, HP segueix sent el fabricant de maquinari més conegut i que disposa del major catàleg de productes i solucions.

Pista Cero és Gold Partner, la màxima distinció que pot tenir un partner convencional. Si busques HP, en Pista Cero sabrem recomanar la millor solució al millor preu.

 

ASUS


L’indiscutible líder de la integració

Asus és el fabricant de referència en integració des de fa molts anys i ho segueix sent amb un lideratge indiscutible. Pista Cero vam ser el primer partner a Espanya en apostar per ells quan ningú els coneixia i vam encertar en la nostra decisió.

Som una de les poques figures a Espanya Gold Partner d’Asus que ens permet tenir accés prioritari a les novetats i a les millors condicions.

 

Toshiba


Toshiba segueix apostant per la innovació

Toshiba va ser la primera companyia a desenvolupar i treure al mercat el primer portàtil del món i també va ser l’inventor del DVD. Avui segueix al capdavant en innovació i ho veiem en els seus portàtils professionals amb les solucions més avançades del mercat. Si busques un bon portàtil per a la teva empresa, Toshiba pot ser la teva marca.

Pista Cero porta treballant mà a mà amb Toshiba des de fa molts anys, ens coneixem a la perfecció i sabem treure el màxim d’aquest fabricant com Gold Partner.