TENIM TOTA LA GAMMA DE MAQUINARI TPV IDEAL PEL TEU NEGOCI

 

GAMA TPV TÁCTIL 15″

Especialment dissenyat per oferir característiques d’un equip d’altes prestacions a un preu molt competitiu. Els TPV Concord estan dotats de potents processadors de quatre nuclis Intel J1900, juntament amb un sistema d’emmagatzematge d’estat sòlid SSD, que permet realitzar de forma dinàmica les tasques més complexes.

A més, el seu xassís li confereix no només una robustesa idònia per treballar en entorns exigents, sinó que també li permet dissipar la calor de forma molt efectiva sense necessitat de ventilador. Hi ha diferents sèries per a diferents necessitats i preus.

 

IMPRESORA DE TICKETS I CUINA

La impressora tèrmica Concord GP-U80300II està pensada per imprimir centenars de milers de tiquets, raó per la qual és sotmesa a rigorosos controls de qualitat.

La seva velocitat d’impressió de 300 mm per segon, la converteixen en una de les més ràpides del mercat, sent per tant la solució ideal en els punts de venda on l’agilitat és un factor important. Disponible en tots els formats de connexió: Paral·lel-USB o sèrie-Ethernet-USB.

Inclou port per a obertura de calaix portamonedes, és compatible amb ordres ESC / POS i és capaç d’imprimir codis de barres. Disposa de sistema de càrrega fàcil de paper per rotllos tèrmics de 80mm, funció de tall automàtic de paper i so beep com impressora de cuina.

 
 

PICADOR  DE CAMBRERS

Els sistemes d’avisadors de cambrers i empleats permeten una atenció ràpida al client que millora l’experiència dels mateixos al teu establiment i et atorguen una imatge molt més professional.

Picador DE CLIENTS

Solució perfecta per avisar al client quan el seu menjar està preparada o la taula que espera aquesta llista. Cada vegada que s’activa vibra i s’il·lumina de forma vistosa cridant l’atenció. No requereix cap tipus d’instal·lació i és molt fàcil d’utilitzar.

 

 

 
 

MONITOR DE CUINA

Smart TV, televisió connectada a un AndroidTV, monitor tàctil, o un tablet, és tot el que necessitaràs per no perdre detall del que passa a la cuina.

Gestiona totes les teves comandes en temps real, monitoritza els temps i retards. Oblida’t del paper definitivament.

LECTORS DE CODI DE BARRES

Lectors làser de codi de barres d’altes prestacions capaç d’adaptar-se a les condicions de treball més adverses gràcies a la seva certificació IP52. Resistent a les caigudes des de 2 metres.

Compten amb sensors de tret automàtic que li permet treballar en mode mans lliures.

Disponibles amb cable USB o inhalámbricos.

 
 

 

VISORS DE CLIENT

Amb el visor de clients gràfic, podràs incloure publicitat per promocionar els teus productes.

Fàcil d’usar, tan senzill com un marc digital en què càrregues teves fotos.

Aprofita el procés de cobrar per informar als teus clients de les teves ofertes i promocions, està demostrat que és el millor moment per captar la seva atenció.

TPV BALANÇA INTEGRADA

Original solució que permet optimitzar l’espai i disposar de totes les funcionalitats d’un TPV, especialment quan és necessari capturar el pes dels articles venuts mitjançant una balança.

Aquesta balança-PC està basada en la sèrie de TPV 203, dotant al conjunt d’una qualitat i solidesa contrastada de Concord.