Entendre i resoldre les teves necessitats ens converteix en el teu millor opció.

Si encara tens dubtes, pots preguntar a qualsevol dels nostres clients, ells sabran dir-te per què PONTSOFT S.L. els ajuda cada dia a augmentar la competitivitat del seu negoci.

PONTSOFT S.L. és una empresa amb 30 anys d’experiència en el sector informàtic, la satisfacció del client, i pel nostre compromís en oferir sempre una resposta professional.

La nostra seu central es troba a Reus,

PONTSOFT S.L. es una empresa Informàtica situada a Reus, fundada el 1989, destacada en el sector per la professionalitat del seu personal i pels seus serveis de consultoria i manteniment. Compost per professionals del Sector Informàtic i de les Telecomunicacions, experts en Sistemes i Optimització de Recursos Tecnològics aplicats a l’empresa.

 

C/Alcalde Joan Bertran,5 Baixos
43202 Reus Tarragona
Tel 977330950
Email:gestio@pontsoft.cat

Grans professionals amb un tracte espectacular, allunyat del tracte de les habituals franquícies.

Pau Aliagas / Local Guide

No és una simple botiga d'informàtica. Ofereixen serveis integrals a empreses i estan a el dia en tot el que es refereix a connexionat, xarxes, equips i programari.

Joan Nievas / Local Guide · Nivell 6

Professionals especialitzats en el món de el comerç, informàtica, emmagatzematge de dades, perifèrics amb àmplia experiència i professionalitat. Saben orientar-te sense complicacions, estan a el dia sobre novetats i avanços de mercat, molt especialitzats.

Jose Mª Laffitte