NECESSITES CANVIAR DE SERVIDOR I DUBTES ENTRE COMPRAR-O LLOGAR AL NÚVOL?

Migració de Servidors

 

Si has de canviar el teu parc de servidors, per obsolescència tecnològica o per actualització de sistema operatiu i prestacions, el nostre servei tècnic ho ha de fer amb totes les garanties. Qualsevol marca o model que necessitis, t’ho instal·lem, traspassem íntegrament tot el teu programari (dades, ERP, correu, etc.), així com les polítiques de seguretat d’usuaris, perquè en cap moment es vegi compromesa la teva informació.

 

Servidors Físics

 

És possible que no estiguis preparat o no vulguis migrar les teves dades a servidors en el núvol. Podem proveir-de la infraestructura necessària, amb les millors marques del mercat HP i DELL, en què estem certificats.

Servidors Virtualitzats

 

El nostre departament tècnic està certificat en virtualització de servidors amb MICROSOFT HYPER-V i VMWARE. Tots dos sistemes et permetran unificar diversos servidors físics antics en un sol servidor, amb capacitat futura de creixement i màxim aprofitament de les prestacions dels equips, obtenint a més un important estalvi energètic.

 

Servidors Cloud

 

Si estàs preparat i entens què és el Cloud, els mateixos servidors virtualitzats (VPS), que podem generar amb els teus antics servidors físics, podem implantar-los en datacenters de serveis cloud, perquè el 100% de la teva infraestructura, no hagis de adquirir-la. Podràs llogar-des del primer dia, canviar-la o millorar-la a través del temps d’acord a les teves necessitats de gestió, sense fer cap tipus d’inversió. Evidentment, tot això sota un entorn totalment segur en el qual et garantim l’accés exclusiu des de la connexió a internet de la teva empresa o oficines, o bé de forma itinerant als teus empleats que viatgen, mitjançant certificats SSL.